VSKS 175 vuotta: Viipurin historiallinen kartasto kampanjahintaan

VSKS tarjoaa perustamisensa 175-vuotismerkkipäivän kunniaksi jäsenilleen ja seuran fb-sivun tykkääjille AtlasArtin kustantamaa Viipurin historiallista kaupunkikartastoa 39,- euron hintaan (ei sis. toimituskuluja). Alennuksen saa syöttämällä tilauksen yhteyteen tarjouskoodin VSKS-175 kustantajan verkkokirjakaupassa http://www.atlasart.fi/verkkokauppa/kirjat/viipuri-historiallinen-kaupunkikartasto/

Kampanja alkaa 1.9. ja jatkuu marraskuun 15. päivään saakka.

Alennushinnan lisäksi postituskulut ovat 7,- euroa, teoksen voi noutaa kuluitta kustantajan osoitteesta Kilosta: Kilonpurontie 2 D 61, 02610 Espoo tai VSKS:n vuosikokouksen yhteydessä Tieteiden talolta ma 7.9.2020 klo 16-19.

Lisätietoja VSKS:n sihteeriltä: vsks.sihteeri@gmail.com